1 ore
0 ore

Rezerva prin telefon!

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema
advantage Comanda este procesata in cel mai scurt timp posibil.
advantage Preluare masina de la orice adresa din Bucuresti
advantage 24/7 Asistenta inchiriesi si suport
advantage Cel mai mic pret

Servicii Inchirieri auto

Mai jos aveti descrise servicile pe care WLC rent a car vi le pune la dispozitie. In cazul in care doriti si alte servicii aditionale, contactati-ne si vom face tot posibilul sa satisfacem cerintele dumneavoastra.

Transfer Aeroport

Airport rent a car va pune la dispozitie un serviciu rapid si ieftin de transfer de la aeroport.Fie ca vreti sa ajungeti intr-o locatie in Bucuresti , fie ca doriti o alta destinatie, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuze 8+1. Serviciul este valabil de la aeroport Otopeni catre orice destinatie din Romania sau strainatate. 

 

Destinatii Auto 4 persoane Microbuz 8+1
Aeroport - Gara de Nord 25 eur 45 eur
Aeroport - Piata Universitatii 25 eur 45 eur
Transfer Intercity +0,25€/km +0,45€/km

La cerere puteti sa solicitati o alta adresa de destinatie in Bucuresti, fara costuri suplimentare.

   Transfer inter city

   Pentru auto 4 persoane- 0,25 eur/km(distanta de calculeaza dus intors)

   Pentru microbuz 8+1- 0,45 eur/km (distanta de calculeaza dus intors)

 Pentu transferuri de la aeroport cu un anumit tip de masina pretul poate sa varieze.Pentru oferta completati formularul.Pentru a rezerva un transfer sau pentru a simula o ruta de destinatie, va rugam apasati butonul REZERVA din dreapta paginii.In cazul in care doriti sa confirmati un transfer de la aeroport, apasati rezerva dupa ce ati completat toate detaliile din formularul de rezervare. Un email cu un fisier .pdf ce va contine toate detaliile rezervarii dumneavoastra va va fi trimis pe email. este necesar sa raspundeti la emailul primit pentru a va confirma rezervarea. Pretul afisat este cel final, cu toate taxele incluse. Taxe ca parcare aeroport, taxe de drum etc, sunt suportate de catre noi.

Procedura : Soferul nostru va va astepta la aeroport Otopeni sosiri cu o placuta cu numele dumneavoastra.Plata se face la sosirea pe aeroport, urmand sa fiti transferat/a in siguranta spre destinatia aleasa de dumneavoastra.

Sofer Personal

Pentru orice calatorie de afaceri, evenimente sau excursii, alegeti serviciul de inchirieri masini cu sofer pus la dispozitia dvs. de Airport Rent A Car .Veti beneficia de serviciile unui sofer profesionist, bun cunoscator al orasului si al traficului existent, care isi va intampina clientii in zona de iesire din aeroport si ii va conduce la destinatie, in conditii confortabile si de maxima siguranta. Nu are rost sa va luptati cu harta orasului sau cu indicatoarele aflate pe traseu, solutia este inchirierea unei masini cu sofer. Chiar si in trafic veti avea ocazia sa lucrati in liniste, sau sa va relaxati, astfel incat veti putea castiga timp pretios si veti putea ajunge la destinatie fara stresul la care va expuneti conducand pe strazile unui oras aglomerat.

     Puteti opta pentru:

  • inchirierea unei masini pentru transfer la sau de la aeroport
  • inchirierea unei masini pentru transferul in Bucuresti
  • inchirierea unei masini pentru transferul in Romania
  • inchirierea unei masini in regim de rent a car cu sofer

    

     Tariful pentru inchiriererea masini in regim de rent a car cu sofer  este de 30 EUR/8 ore, fiecare ora suplimentara tarifandu-se cu 5 EUR. In cazul inchirierii de masini cu sofer nu mai este necesara constituirea depozitului.

whatsapp viber digi

Vrei sa faci o rezervare telefonic? Contacteaza-ne! +4 0762 135 800

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema