1 ore
0 ore
whatsapp viber digi

Rezerva prin telefon! Suna la +4 0762 135 800

Echipa noastra este aici sa va ajute 24/24 indiferent de problema
Service

Preturi Minime!
Pe zi de la*

Service

Tarife Speciale la Inchiriere

Rezerva masina din timp pentru discount-uri substantiale! Vezi ofertele zilei pentru preturi speciale! Ia-ti modelul dorit la cel mai mic tarif de pe piata! Daca esti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret ai nimerit unde trebuie! In fiecare zi luptam sa oferim servicii competitive!

Mai mult

Bine ati venit la Airport Rent a Car

Firma noastra va ofera servicii competitive de inchirieri masini (cu sau fara sofer) si transfer aeroport. Livrarile la aeroportul Otopeni, aeroportul Baneasa si in Bucuresti sunt gratuite. De asemenea am deschis puncte de lucru si in alte aeroporturi din tara: aeroportul din Bacau, aeroportul din Timisoara, aeroportul din Cluj, aeroportul din Craiova si multe altele. Pentru lista completa de locatii consultati harta de pe prima pagina.

Pentru livrari in alte locatii va rugam contactati-ne pentru a primi o oferta.

Preturile pentru inchirieri auto sunt exprimate in euro/zi in functie de perioada de inchiriere in zile.
In pret sunt incluse: Livrarea gratuita, RCA , inlocuirea masinii inchiriate de dumneavoastra daca este cazul fara a platii suplimentar.

O zi de inchiriere reprezinta 24 de ore. Depasirea cu 4 ore a perioadei de inchiriere se taxeaza cu o zi suplimentara!

Masini de inchiriat Bucuresti

Fiind oras capitala si avand cel mai mare numar de locuitori, nu e vreo noutate ca Bucurestiul ofera o gama larga de oferte pentru inchirieri masini. De ce ne alegi pe noi? Cilentii nostri revin cu placere stiind ca noi oferim excelenta in servicii si cele mai bune preturi la oricare dintre clasele disponibile: masini mici, masini mari, suv, microbuze, manual, automat, economic sau lux.

Clientii Airport Rent a Car au parte de cea mai buna experienta la volanul masinii dorite. Fii liber sa completezi formularul de inchiriere din partea de sus a paginii fara nici o obligatie. Nu este nevoie de nici un depozit inainte ca masina sa fie livrata.