1 ore
0 ore

Rezerva prin telefon!

Echipa noastra este aici sa te ajute 24/7 indiferent de problema

Contacteaza-ne!

WhatsAppWhatsApp Digi MobileDigi Mobile
advantage Comanda este procesata in cel mai scurt timp posibil.
advantage Preluare masina de la orice adresa din Bucuresti
advantage 24/7 Asistenta inchiriesi si suport
advantage Cel mai mic pret

Preturi Minime!

Pe zi de la*
Most Popular!
Service
pe zi de la: euro

Rent a car Aeroport Bucuresti si in alte 10 aeroporturi din Romania.Compara.Economiseste

Gaseste cea mai buna optiune de inchiriere potrivita nevoilor tale

 

Airport Rent a Car este un broker auto local, creat in vederea oferirii unor servicii de calitate și pe deplin transparente clientilor. Avem entuziasmul unei echipe tinere, insa o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu și in îmbunătățirea procesului de rent a car. Scopul nostru este sa ii oferim clientului o solutie simpla si personalizata de inchiriere astfel incat sa nu simta diferenta dintre masina personala si cea inchiriata. 

Garantam angajamentul, implicarea și experiența în serviciul clientului pentru a fi totul ușor și accesibil.

Airport Rent a Car are o gama variata de activitati in domeniul auto pe langa aceea de inchirieri masini: rent a car, fleet management, leasing operational, transferuri si tururi in tara, transferuri cu sofer personal.

Închiriem mașini la Aeroportul Bucuresti sau la orice alta adresă din Bucuresti și din România.  Ne deosebim de concurenții noștri oferind un serviciu complet de asistență 24/7 dedicat clienților: e-mail, telefonic sau chat. Garantam cea mai bună calitate și cele mai mici costuri la serviciul de închiriere auto. 

Rezerva acum și bucura-te de Rent a Car București cu Airport Rent a Car!

Airport Rent a Car lucreaza cu furnizori locali si internationali în peste 20 de orașe din România. Suntem prezenti în principalele aeroporturi din România: București, Craiova, Timișoara, Cluj, Sibiu, Bacău, Iași.

Furnizorii noștri oferă peste 60 de modele auto diferite, toate la cel mai bun preț pe care îl poți găsi pe piață. Punem la dispozitie o flotă mare de mașini, de peste 500 de vehicule, modele noi, potrivite atât turiștilor, cât și companiilor. Poți alege mașina portivita în funcție de nevoile tale: clasa economica sau de lux, compacta sau familiara, mini sau SUV.

Căutăm pentru tine cele mai bune oferte de închiriere auto. Comparăm și scanăm prețurile pentru fiecare locație, astfel încât tu să nu fi nevoit sa o faci și depunem eforturi pentru a-ti obtine reduceri speciale și beneficii suplimentare de la furnizorii noștri. Acesta este motivul pentru care vei găsi întotdeauna cele mai bune oferte pentru rent a car Bucuresti, rent a car airport Otopeni si toate celelalte locatii din Romania. 

Iubim ceea ce facem si suntem dedicati clientiilor nostri! De aceea va oferim:

* Numar nelimitat de kilometri pentru rezervari de 3 zile sau mai mult

Atunci cand se întâmplă ceva imprevizibil, beneficiezi de posibilitatea de anulare gratuită chiar si cu 48 de ore înainte de ridicare.

Beneficiezi de posibilitatea de a plăti online printr-o platformă securizată, insa ai de asemenea si posibilitatea de a achita la sosire cash sau card.

 

Închiriaza o mașină cu Airport Rent a Car și bucura-te de o experienta de neuitat!

https://inchirieri-masini.ro/